2012.06.10. 20:45| Szerző‘: Zsit (nyau és rémizé)

Stuttgartban jártam a minap és készült pár kép.

A Mercedes Museum nagggyon profi, de kizárólag a legkényelmesebb cipőtökben induljatok neki!

A németek - mint mindent - ezt is elég alaposan körüljárták. Mivel a "túraútvonal" hosszú, pihenőhelyeket alakítottak ki, interaktív ismeretterjesztő szakaszokkal. A gyerekeket is végig lehet vonszolni tulajdonképpen, de olyan 8-10 év alattit nem érdemes, mert ők már 1920-nál elfáradtak :). A legizgibb a légzsák kipróbálása volt. Elvetemült szülők a pici babáikat pottyantották rá a zsákra, akik nem átallottak sikítva kacagni :)

 

 

Amúgy tele volt, éljen a vasárnapi bolti zárva tartás. Mikor 4-kor kijöttünk onnan, konkrétan felfüggesztették a beengedést, olyan szinten tele volt az épület.

Az egyik képen erősen lelenc-öltözetben én is látható vagyok :) - rohadt hideg volt!

Aztán jött a meglepetés, végül is egy pár hete hallgattam már, hogy mi lesz majd, ha odaérünk a reptérre (mi lenne.... mi lenne? persze semmi konkrétum, nehogy csorbát szenvedjen a sokkhatás ereje :D)

Szóval Stuttgart Flughafen, ami NEM az a flughafen, hanem a régi volt, biza.

www.meilenwerk.com/meilenwerk/standorte/stuttgart

Nohát. Az idei OT Expo ennek sajna a mellényzsebébe se fért volna bele. Itt különösebb rákészülés nélkül láttam nyálcsorgató négy (és két-)kerekűeket.

Mondjuk azt is el kell mondani, hogy nem a múzeumság és a kiállítás a fő profiljuk, hanem a bérgarazsírozás, szervizelés. A tulajok ennek fejében vállalják, hogy rendszeresen lenyáladdzák a függők az autóikat.  Az ott látható gépek 90%-a normál használatban futott, remek állapotban voltak, az épület mögött ugyanilyen felhozatalban parkoltak az érdeklődök. Szóval szar volt, na :)

És itt eljutottam addig a szintig, hogy ha még egy Ferrarit vagy Lamborghinit meg kell néznem, kiütéseim lesznek :)

Viszont elkövettem egy hibát: nincs nagyobb látószögű fotó, hogy látszódhatna, milyen gusztán tárolják az autókat. Helyre kis üvegkalickák, minden kalickán a benne lakó paraméterei akkurátosan feliratozva.

 

 A hely profi, van ott minden. És mivel kezdődött a spárgaszezon, egy tejszínes, sajtos spárgást lepényt ki kellett próbálni. Kicsit sem volt lepényes, de azért igen jó volt. A túra következtében aktív izomlázam volt combtól lefelé 4 napon keresztül. De az is lehet, hogy ez inkább az általános fizikai kondícióm nem-léte miatt alakult ki :)

 

Szóval ha tehetitek, menjetek el (van közvetlen vonat Budapestről Stuttgartba megfizethető áron, egy 3napos hétvégébe utazással együtt kényelmesen belefér, és nagyszerű élmény!)!

Címkék: autó expo élmény oldtimer ot  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ittanyugatihatarszelen.blog.hu/api/trackback/id/tr144577437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása