2010.06.21. 14:46| Szerző‘: Zsit (nyau és rémizé)

volt nihilileg.

Már egy fél órája azon röhögök, hogy a főnök szerint én egy rendkívül rafinált nő vagyok. Nem tudom, honnan veszi.

Bár, amilyen hülyeségeket ma mondtam, még a büfé-szakot sem nagyon ajánlották volna meg :)

Nem szégyenlem ám semmilyen mozzanatomat, meg állatira jólesne, ha ilyen nagyon okos nőnek hatnék folyton. De az nagyon unalmas lenne. Másrészt elgondolkodtam, hogy ez a Tourette-szindróma egész jó dolog, majd erre fogom, ha kőbunkó vagyok.

Néha nagyon nehezemre esik a cizelláltság. Ifjabb koromban komoly problémákat okozott, meg persze én voltam az igazság bajnoka. Azóta - jóanyám politikusi vénájának hála - megtanultam úgy kurvaanyázni, hogy a sértett fél még meg is köszöni. Az más kérdés, hogy nincs mindig kedvem ezt alkalmazni. Az én fejem lágya kicsit benőtt, viszont jóanyám meg lazult. Néha olyan beszólásokat ereszt meg, hogy én szégyenlem magam. Hogy ez most megint a korral jár-e vagy környezeti ártalom ... a fene tudja.

A szakszervezetis létemből meg nem sokat engedtem, de mióta a gyerekeim vannak, nem merek a tömeg elé állni, hogy csak a testemen keresztül :) Inkább hallgatok.

Érdekes, milyen lemondások jutnak eszembe - mármint amikről a gyerekes lét miatt le kell mondani. A többi olyan hétköznapi lemondás: nincs mozi, nincs esti iddogálás, nincs soppingolás, nincs napközbeni felnőttfilm-nézés. Egészen selyemhernyó-érzés - teljesen begubóztam. A pasizás/szédítés/cédázás kategóriáját már nem is merem mondani, mert hiszen ez nem egy pasizós blog :)! Pedig igény, az volna rá! Néha nagyon, még néhább nagyon utálom, hogy megszűnt a leány-élet. De legalább van mihez viszonyítani! :D

 

Ja, reggel meglátogattuk (volna) a gyermekorvost, merthogy a nagy lázban fetrengett, a kicsi meg összeokádott _mindent_. (nem hánytam mellé, pedig nagy volt a kísértés) Elviekben 8-tól van rendelés, gyakorlatilag meg kiírták, hogy a nyári szabadságolások miatt 9-11 és 14-16 között van. Nem értem ám.... miért csökken a rendelési idő? Hát ha egymást helyettesítik, akkor kevesebb az ember? Tehát mehetek még egyszer, mert beteg gyerekkel ez ihajlacsuhajla tevékenység. A munkahely meg toleráns.

És a faszom kivan attól, hogy folyton betegek lesznek egy-egy apás találka után. Nem azzal szeretem a gyerekeket, hogy azt eszik, amit akar. Istenem, csak egyszer okádna össze neki mindent valamelyik (fúúúj, számra csapok - ilyen görény kívánságot! :D)!

Címkék: hülyeség nő ség  |   | 14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ittanyugatihatarszelen.blog.hu/api/trackback/id/tr892098126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Félszeg Árnyék · http://arnyek.blog.hu 2010.06.21. 15:08:38

Csak rajta, ami a szíveden, az a szádon... bár ezt hányás közbe inkább jobb, ha nem alkalmazzuk... :D
Gyanús vagy te nekem, hogy folyton ezzel jössz, lefogadom, hogy tele a vincsesztered japán vomit-porn filmekkel... :D

Én sose tudtam úgy anyázni, hogy megköszönjék. Pedig amúgy rémesen konfliktuskerülő vagyok és utálok bárkit is megbántani, de ha valami felbőszít és hiszek a saját igazamban, akkor hirtelen felindulásból végletesen túllépem a PC határokat.
Nem is csinálok soha karriert.

edeus 2010.06.21. 15:20:36

Te Zsé, pedig iszonyat egyszerü. Zsíroskenyér hagymával, mielött elviszi öket. Büdös is lesz a kocsiban, elöször böfögnek nagyokat, majd okádnak is. Szerintem meggondolja, mikor eteti össze öket minden szarral. ( mondom ezt férfi létemre, de én már csak ilyen vagyok. )

Félszeg Árnyék · http://arnyek.blog.hu 2010.06.21. 15:43:15

@edeus: Én sose okádtam a zsíroskenyér-hagymától kiskoromban... a mai gyerekek már ilyen ványadtak?

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2010.06.21. 15:58:10

@Félszeg Árnyék: ..én pedig gyerekkoromban úgy ettem, mint az almát ;-D

edeus 2010.06.21. 15:59:17

Nem tudom, nekem eddig minden gyereknél bevált. Ahogy átjött, kicsik még a gyerekek, ök pedig általában az erösen zsíros ételeket már annyira nem bírják.

Félszeg Árnyék · http://arnyek.blog.hu 2010.06.21. 16:12:40

@úriparaszt: Hajaj, kedvencem volt, a nagymamám szelt két emberes vastagságú szeletet, megkente jól a saját maga által kisütött zsírral, azzal a jó kis halvány drappos színűvel, lesózta a lilahagymát, esetleg néha pár szelet trappistasajt... mmmm, összefut a nyál a számban.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.06.21. 17:15:42

én se emlékszem, hogy hánytam volna tőle.
De most hogy mondjátok, a jó múltkor pont a zsír-terheléstől okádott a nagyobbik. De az legalább tiszta gyomorsav és epe volt. Ez meg .... hát, nem illusztrálnám bővebben :)
Ja, igen, japán vomit-porn-ra gerjedek. Csakis :)

delvideki 2010.06.21. 17:50:33

Üdv, nagyon jó a blog, süt belőle a szerző intelligenciája. Nyitott gondolkodású lehetsz, szeretem az ilyen embereket.
Sajnos, én Asperger-szindrómás vagyok, úgyhogy ez a rövid comment a maximum, amit várhatsz tőlem :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.06.21. 18:04:55

@delvideki:
hálás vagyok érte és köszönöm szépen
(bármikor kommentelhetsz, nyugodtan! - két szónak is örülök)

aJeti 2010.06.21. 22:41:37

mi lehet az a japán vomit porn. hm.
jobbulást, jobbulást :)
süti beállítások módosítása