2008.10.18. 18:52| Szerző‘: Zsit (nyau és rémizé)

Olvasom a sajtót máma, ahogy minden nap szoktam…. Netes formában, mert hogy védjük az esőerdőt, ugye (Neeeem, piszkos anyagi megfontolásaim vannak: minek vegyem meg papír alapon x forintért, amikor olvashatom a neten is, és nem kell érte külön fizetni! Bár szeretek újságot olvasni, szeretem kinyitni, ahogy megcsap a frissen nyomott lap illata…. Bekucorodni vele a kanapé sarkába… élvezem az olvasói leveleket, a glosszát…. De tényleg muszáj takarékoskodni, mert eddig rengeteget költöttem erre.).

 

Szóval… (elkalandoztam :D): index-en vezető hír, hogy MÚOSZ elítélte Tóta W. Bayer-féle paródiáját, azzal az indokkal, hogy zsidózik. Tóta W. ezen  kissé felháborult (mondjuk jogosan), írt is egy szösszenetet (http://w.blog.hu/2008/10/18/az_en_antiszemitizmusom).

 

Hááát, nagyon dícséretesen kordában tartotta a dühét. De valami ijesztő dologra derített fényt. Számomra. Kiszámolta, hogy a négyszáz-akárhány kommentelő közül 2, azaz kettő darabnak okozott problémát a paródia-jelleg felfogása. (Ez kb. 0,5 %-a a kommentelőknek – nem egy statisztikai minta, de azért jelzés értékű.) Na meg a MÚOSZ-nak.

 

Értitek?

Ki ül ottan „felelős” beosztásban? Jellemző lehet ez a többi szervezetre is, hogy 80-as IQ alattiak, ill. az elvont gondolkodásra képtelenek kerülhetnek címzetes helyekre?

 

A nép okosabb lenne, mint a vezetői? Én egy kicsit megpiszkálnám ezen címekkel rendelkező kartársakat, mégis, náluk mi merre hány méter. Csupán kíváncsiságból, persze.

 

Címkék: lapszemle nemértem  |   | 5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ittanyugatihatarszelen.blog.hu/api/trackback/id/tr23720455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Empty 2008.10.18. 21:17:11

Most mi ezzel a gond? Engem se mindig értenek, néha félreértenek. Ez van.
Attól a MÚOSZ-osok lehet, remekül írnak. Végül is nem olvasás, pláne nem értés a szakmájuk.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2008.10.18. 21:38:21

Hát, a témát tekintve nem nagyon mindegy, szerintem.

Amúgy :DDD
És neked meg direkt jól áll, hogy olyan össze-vissza :)))

2008.10.18. 21:41:46

Zsit van az a mondás, aki érti, csinálja, aki meg nem tanítja és okítja:DD Nehogy megnézd, hogy címek mögött ki van! Mert egyrészt, mikor ki, másrészt ha tényleg megismernénk őt a valóságban, összedőlne a világ...hisz színház az egész, az öreg Vili is megmondta..csak színház...:)

Empty 2008.10.18. 21:47:16

Hmm. És minden ember az valójában amit játszik?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2008.10.18. 22:09:38

Dehogyis, tegnapis sokan nem voltak az ember munkája igen játszott. :D
süti beállítások módosítása